IT'S

Author Image
Hello

Saya Jamu Bulan Madu

Rahsia kejelitaan anda

Kami diantara satu satunya pengeluar bagi produk penambah baik hormon kewanitaan anda yang menggunakan 100% tumbuhan herba tanpa sebarang bahan kimia termasuk steroid dan dadah terlarang..

Semua herba terpilih ini bukan sahaja bagus untuk menambah tenaga dan merangsang semula hormon testosterone lelaki, tetapi ia juga dapat menstabilkan tekanan darah dan juga menstabilkan tahap gula dalam darah.

Tahap Keberkesanan

Mengembalikan aset kewanitaan
Mengetatkan miss v
Mengurangkan berat badan
Mengatasi masalah keputihan
Menstabilkan hormon
Menaikkan Pinggul
Memekatkan susu badan
Memutihkan kulit
Menggebukan kulit

Kelebihan Jamu Bulan Madu

Kebaikan untuk Badan

  • Menegangkan payudara dan punggung
  • Menganjalkan kembali aset kewanitaan
  • Menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara
  • Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara
  • Mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara
  • Merawat rahim dan vagina
  • Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
  • Merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
  • Melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
  • Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
  • Menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
  • Menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj
  • Untuk kesihatan

  • Menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)
  • Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
  • Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis
  • Mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
  • Mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh dan lain-lain
  • Menghalang mood swing akibat kekurangan estrogen dalam tubuh
  • Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak
  • Membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh
  • Mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan
  • Untuk rambut

  • Mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya
  • Mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang
  • Menggalakkan pertumbuhan rambut baru
  • Mengawal keguguran rambut
  • Melambatkan penuaan rambut dan mengawal rambut dari beruban
  • Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat
  • Perkhidmatan Kami

    Bimbingan

    Sanggup ikut guide yang diberi dalam tempoh sebulan untuk dapatkan kesan pantas.

    Dorongan

    Sanggup update perkembangan terbaru setiap 7-14 hari untuk memberitahu perubahan semasa.

    Nasihat

    Sanggup bersabar dan bagi masa pada badan untuk memperbetulkan hormon jika masalah sebelum ini sedikit kronik.



    Kini bagaikan fenomena.. Ia bukan lagi mimpi..Setiap wanita mengimpikan badan idaman, dengan asset payudara dan pinggul yang montok, pinggang ramping bagaikan kerengge, menghilangkan segala masalah dalaman termasuk keputihan dan senggugut dan segala masalah berkaitan wanita..

    Satu-satunya supplement yang lengkap mengisi keperluan dan keinginan wanita. Bulan Madu menggunakan 100% herba terpilih tanpa sebarang bahan kimia.

    Tiada sebarang kesan sampingan dengan pengambilan Bulan Madu. Ini kerana Bulan Madu diperbuat daripada tumbuhan hijau yang baik untuk sistem imune badan. Ianya Seumpama kita memakan sayuran hijau yang kaya dengan zat dan khasiat dalam diet seimbang seharian.

    Punca masalah anda bermula dari ketidak stabilan HORMON.. Bulan Madu akan perbetulkan semula HORMON dan kitaran haid anda untuk kembali normal seperti biasa. Makin korang berusia makin kurang kadar HORMON dalam badan. Jangan terkejut jika terjumpa wanita 50an tapi menten macam 30an.. Semua tu disebabkan HORMON semata mata. Selepas mendapatkan Jamu Bulan Madu, pakar kecantikan kami akan guide dan tunggu penggunaan selepas 7 hari. Share kesan kepada kami untuk pihak kami memantau dan memeriksa kesan positif pada badan korang... CEPAT dan MUDAH!

    Bertindak Sekarang !!!


    Isi Kandungan.

    Tumbuhan yang dipercayai secara turun - temurun dalam mengekalkan kesihatan.

    Get in Touch

    Feel free to drop us a line to contact us

    Name*


    Message*

    MACAMANE SAYA BOLEH DAPATKAN JAMU BULAN MADU NI SIS?



    Kami faham korang teruja sangat nak cuba JAMU BULAN MADU siap dengan bimbingan dari pakar kecantikan team kami..Tapi sebelum itu kami nak pesan awal awal ..Tak semua orang mampu dapat kesan seperti yang diimpikan..Hanya mereka yang betul betul nak berjaya kene berkorban duit, masa dan tenaga je yang akan dapat cutting idaman seperti ala ala bintang BOLLYWOOD dan HOLLYWOOD.

    1- Sanggup ikut guide yang diberi dalam tempoh sebulan untuk dapatkan kesan pantas..

    2- Sanggup update perkembangan terbaru setiap 7-14 hari untuk memberitahu perubahan semasa..


    RM440
    RM360
    RM260


    RM160 FREE POS (PROMOSI)

    Sila klik button di bawah laju-laju untuk TEMPAHAN


    Pages